SKWURL Nutty Originals:

de leukste kinderbedden

Bedtijd is nog nooit zo leuk geweest

De kindertijd is een magische periode waarin fantasie centraal staat. Dat heeft ons geïnspireerd tot het maken van Skwurl steigerhouten kinderbedden. Skwurl kinderbedden zijn een echte beleving: een eigen wereld om in te spelen en een veilige plek om in te dromen. Met een Skwurl steigerhouten kinderbed geef je je kind een jeugd om nooit te vergeten!

 

Veiligheid staat voorop bij onze kinderbedden

SKWURL Nutty Originals staat voor unieke, fantasierijke, handgemaakte kinderbedden. Arnold Bonnema, vader van 2 kinderen, heeft de bedden zelf bedacht. Samen met zijn team maakt hij de bedden ook zelf in de werkplaats in Zaandam. Veiligheid staat daarbij voorop: alle SKWURL kinderbedden zijn zeer goed afgewerkt en geschuurd, alle zichtbare schroefgaten zijn netjes weggewerkt. Ook hebben alle kinderbedden viltglijders, waardoor het bed niet krast op de vloer.

 

Steigerhout

Onze kinderbedden zijn gemaakt van FSC gecertificeerd steigerhout. Onze steigerdelen worden in de bouw gedurende verschillende periodes gebruikt, om zo verschillende categorieën hout te verkrijgen. De planken krijgen hun grijze kleur door ze bloot te stellen aan de natuur in al z’n facetten. Ook de stoere bouwvakker met zijn cement en andere materialen zorgt ervoor dat de planken die mooie grijze waas krijgen waar steigerhout bekend om is.

 

Laughter is timeless
Imagination has no age
Dreams are forever

-Tinkerbell